سیب زمینی فلهای یکی از پرمصرفترین و پرفروشترین انواع صیفیجات است که در مناطق مختلف، توسط کشاورزان زبردست و ماهر تولید شده و کاربرد فراوانی در تهیه مواد غذایی، تنقلات، داروهای گیاهی و سنتی، صنعت چاپ و غیره داشته و به عنوان یک پایه اصلی غذایی سالم و مغذی شناخته میشود که در سراسر دنیا مصرف کنندگان بی شماری داشته و با افزایش متقاضیان و درخواستهای مشتریان، سالانه بر وسعت کشت این محصول اضافه شده که در این محتوا در خصوص فرآیند تولید سیب زمینی مرغوب و نحوه نگهداری صحیح آن صحبت خواهیم کرد.
مختصری درباره مراحل کاشت سیب زمینی
کاشت سیب زمینی در کشور رو به گسترش بوده و هر کشاورز با توجه به مسائلی همچون نوع سیب زمینی، آب و هوا، خاک منطقه و همچنین تجربه و مهارتی که در این راه کسب کرده است، اقدام به کشت و تولید این محصول میکند که نحوه اجرا مراحل در نتیجه کار حائز اهمیت بوده و در این راستا توضیحات مختصری در مورد فرآیند کاشت سیب زمینی ارائه میدهیم.
سیب زمینی را میتوان در زمین زراعی و گلخانه پرورش داد و محصولی درجه یک و مرغوب عرضه کرد. این محصول در آب و هوا و خاک گرم کاشت میشود و میزان گرمای خاک در تمامی مناطق یکسان نمیباشد. به همین علت نمیتوان بازه زمانی مشخصی را برای کاشت آن در نظر گرفت. اگر قصد تولید آن را در گلخانه دارید، در تمامی فصول سال میتوانید آن را کشت کنید؛ امّا در فضای باز و زمین بهتر است تابستان و هوای گرم را در نظر داشته باشید. به طور معمول از اواخر اسفند تا شهریور این محصول تولید میشود.
در زمین زراعی شیارهای منظمی کشیده میشود که سیب زمینیها با فاصله حدودی سی سانتی متری از هم کاشته میشوند که فاصله هر ردیف نیم متر تقریباً میباشد که این اعداد با توجه به نوع سیب زمینی متغیر است و سیب زمینیهای دیررس عموماً فاصله بیشتری از یکدیگر دارند و زمان برداشتشان نیز فرق دارد و برخی از انواع سیب زمینیها بین پانزده تا هفده هفته زمان برای رسیدن نیاز دارند و برخی دیگر بیست تا سی هفته طول میکشد تا به طور کامل آماده برداشت شوند.
چند نکته اساسی در نگهداری سیب زمینی فله
نگهداری سیب زمینی در حجم انبوه کار دشوار و پیچیدهای است که هرگونه کم توجهی و کوتاهی در این امر منجر به هدر رفتن سیب زمینیها میشود. معمولاً تولید کنندگان برای جلوگیری از خرابی محصول آن را به صورت کیسهای یا فلهای در مکانی سرد و خنک نگهداری میکنند. به طور کلی برای ماندگاری بیشتر محصول به محیطی با دمای تقریبی پانزده تا بیست و پنح درجه سانتی گراد نیازمندیم که هر تولیدکننده روش خاص خود را برای مراقبت از محصولات خود دارد. انبارهای خانگی، سردخانه، زیر زمین، ساخت حفره از جمله مکانهایی است که برای این منظور مناسب است.
همچنین دقت داشته باشید که سیب زمینی بر اثر نور مستقیم خورشید دچار تغییر رنگ شده و ممکن است بخشی از آن سبز رنگ شود. این رنگ به دلیل تولید سم مخصوصی به نام سولانین به وجود میآید که نشان از برداشت دیرهنگام یا نگهداری نامناسب محصول دارد و از کیفیت و ارزش سیب زمینی میکاهد و در بدن ایجاد مسمومیت و بیماریهای عفونی میکند.
فروشنده بهترین سیب زمینی فله
سیب زمینی ارزان و با کیفیت یکی از تولیدات اصلی مجموعه میباشد که تمام تلاش خود را کرده است تا تمامی مراحل تولید تا پخش سیب زمینی را بر عهده گرفته و بتواند با فراهم کردن فروش مستقیم و بدون واسطه، قیمت تمام شده را پایینتر بیاورد تا همه مردم سرزمینمان بتوانند از این محصول مغذی و پرکاربرد استفاده کنند و با تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از بیماریها، بتوانند بدن سالمتری داشته باشند. جهت مشاهده و ثبت سفارش میتوانید از طریق سایت و دیگر راههای موجود اقدام کنید و محصول مورد نظرتان را در حجم انبوه و با قیمتی ویژه و استثنایی خریداری کنید و آن را در نقطه تعیین شده تحویل بگیرید.