پخش سیب زمینی آگریا به صورت مستقیم در وهله اول توسط کشاورزان سیب زمینی کار انجام می شود که پس از برداشت محصول و بازاریابی اقدام به پخش مستقیم و بدون واسطه محصول در بین خریداران می کنند.
میوه فروشی ها و میدان های میوه و تره بار نیز از دیگر مراکز فعال در زمینه پخش و فروش این محصول با قیمتی مناسب و به صرفه به شمار می آید.
سیب زمینی آگریا را بیشتر بشناسید
سیب زمینی آگریا یکی از رقم هایی به شمار می آید که نیمه دیررس می باشد. این سیب زمینی دوره خواب طولانی نیز دارد. این مورد را می توان یک نکته منفی برای آن به شمار آورد.
زیرا کشاورز مجبور است تا آن را دیرتر برداشت کند. نگهداری طولانی تر در مزرعه خودش هزینه بر است. یکی از مهم ترین هزینه های آن، زمان می باشد.
حجم گیاه سیب زمینی آگریا بزرگ می باشد. برگ های این مدل بزرگ هستند. ساقه های آن حالتی نیمه ایستاده داشته و کمی از یکدیگر فاصله دارند. شاخ و برگ ها رشد خوبی دارند.
برگ های این محصول در مقایسه با سیب زمینی های دیگر باریک تر هستند. رنگ برگ های آن سبز تیره می باشند. تعداد ساقه ها قطور، زیاد مشاهده می شود. هم چنین دیده می شود که آن ها تا حدودی چهارگوش، نسبتا کرکدار و کبود رنگ می باشند.
تعداد گل های این رقم زیاد می باشند. شما می توانید گل های گیاه سیب زمینی بذری را با رنگ سفید مشاهده نمایید. این موارد مشخصات سیب زمینی بذری بود که در ظاهر شاخ و برگ آن قابل مشاهده است.
یکی از عواملی که روی کیفیت سیب زمینی آگریا تاثیر می گذارد، رنگ پوست و گوشت سیب زمینی می باشد. خرید سیب زمینی هایی که رنگ پوست و گوشت آن ها زرد می باشد.
در بازار سیب زمینی ایران بیشتر است. طبق مشخصات سیب زمینی بذری رنگ های گوشته و پوسته کاملا زرد می باشند. از این رو مشتری های زیادی در بازار مصرف دارد.
موارد مصرف سیب زمینی آگریا
سیب زمینی آگریا را به اشکال مختلف آماده کرده و مصرف می کنند. گاهی آن را با پوست و گاهی بی پوست می خورند. می توان سیب زمینی را به تکه های کوچک برش زد و به همراه انواع چاشنی ها و مواد افزودنی مصرف نمود.
بسیاری روش های دیگر هم وجود دارد. آنچه مهم است پختن سیب زمینی به منظور تجزیه ی نشاسته ی آن است تا نرم و قابل خوردن شود. معمولاً سیب زمینی را داغ مصرف می کنند.
البته غذاهایی هم وجود دارند که در دستورالعمل آنها، ابتدا سیب زمینی را می پزند و بعد از این که سرد شد، از آن استفاده می کنند.
چیپس سیب زمینی و انواع سالاد سیب زمینی غذاهایی هستند که سیب زمینی موجود در آنها سرد مصرف می شود. یکی از غذاهای مرسومی که با سیب زمینی تهیه می شود پوره سیب زمینی است.
برای تهیه ی این نوع خوراک، سیب زمینی را پوست می کنند، می پزند و سپس آن را له می کنند. بعد سیب زمینی له شده را با کره، خامه و دیگر ادویه جات و چاشنی ها مخلوط می نمایند.
همچنین می توان سیب زمینی را درسته پخت یا آن را روی آتش کباب کرد. می توان آن را رنده نمود وبه شکل پیراشکی درآورد. یکی از غذاهای معروفی که از سیب زمینی تهیه می کنند تهیه نوارهای باریک و بلند از سیب زمینی و سرخ کردن آنها در روغن داغ است.
این خوراک که بخش عمده ی غذاهایی که سریع آماده می شوند را تشکیل می دهد، سیب زمینی سرخ کرده نام دارد. از سیب زمینی می توان نشاسته، آرد، الکل (از تخمیر سیب زمینی) و صمغ نشاسته هم تهیه نمود.
مراکز تامین سیب زمینی آگریا درجه یک
مراکز تامین سیب زمینی آگریا درجه یک در فصل برداشت این غله این محصول را از کشاورزان خریداری می کنند، و پس از انبار نمودن در سردخانه های استاندارد، انبار می کنند و در سایر فصول به خریداران عرضه می کنند.
قیمت سیب زمینی ارائه شده توسط این نراکز مشمول تخفیفات بسیار ویژه ای می باشد و از کیفیت بسیار بالایی نیز برخوردار می باشند.