سیب زمینی از خانواده سبزیجات ریشه ای است و یکی از محبوب ترین سبزیجات در سرتاسر جهان است و دارای طعم لذیذ و غنی میباشد. مراکز پخش سیب زمینی مرغوب فراوانی در سرتاسر کشور درحال تجارت این محصول هستند. آنها این محصول را بصورت عمده با قیمت مناسبی به بازار عرضه می کنند.
طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده خانگی
سیب زمینی سرخ کرده یکی از غذاهای خوش طعمی است که طرفداران زیادی دارد. در اینجا طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده خانگی را برایتان آماده کرده ایم:
مواد لازم:
چندعدد سیب زمینی بزرگ
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن مایع و آویشن به مقدار لازم
دستور پخت: ابتدا سیب زمینی ها را پوست کنده و آبکشی کنید و بعد به صورت خلالی و یک اندازه در آورید.
در قابلمه به مقدار کافی آب بریزید و حرارت شعله را زیاد کنید تا زودتر آب بجوش بیاید ، سپس خلال سیب زمینی ها را داخل آب در حال جوش خالی کنید و ده دقیقه صبرکنید تا نیم پز شوند.
توجه کنید که نباید کامل بپزند چون نرم می شوند و حالت خود را از دست می دهند. بعد از آبکش کردن آنها روی دستمال تمیزی می ریزید تا خشک شوند و سپس آن را در به مدت دوساعت در فریزر بگذارید.
بعد از دوساعت، در یک ماهیتابه کوچک و گود روغن به مقدار لازم بریزید که سیب زمینی ها در آن شناور باشند و حرارت را کم کنید تا روغن به آرامی داغ شود. سپس سیب زمینی ها را به روغن داغ اضافه کنید تا مغز پخت و سرخ گردند. ادویه های لازم را به آن اضافه کنید. به همین سادگی!
خواص سیب زمینی برای دستگاه گوارش
سیب زمینی آب پز سالم و برای سلامتی انسان مفید است و مهم ترین فواید سیب زمینی آب پز برای دستگاه گوارش به شرح زیر است:
1. کاهش التهاب
سیب زمینی آب پز حاوی مواد ضدالتهابی بسیاری است و در نتیجه به درمان عفونت معده، زخم و اسیدیته کمک می کند، اما توصیه می شود در مصرف آن به اعتدال و از پرخوری خودداری شود.
2. درمان اسهال
خوردن سیب زمینی آب پز به درمان اسهال و بازیابی مجدد سلامت دستگاه گوارش پس از، از دست دادن بسیاری از مواد مغذی مهم کمک می کند. سیب زمینی یکی از سبزیجاتی است که حاوی مقدار کمی فیبر و مقدار زیادی نشاسته است، مخصوصاً وقتی بدون پوست مصرف شود، بنابراین برخلاف سایر سبزیجات غنی از فیبر که اسهال را بدتر می کنند، به درمان اسهال کمک می کند.
سیب زمینی آب پز همچنین حاوی مقدار زیادی پتاسیم و مواد معدنی برای جبران چیزی است که در طول اسهال از دست می رود، زیرا یک سیب زمینی متوسط حاوی 941 میلی گرم پتاسیم است. شایان ذکر است که مصرف سیب زمینی بدون پوسته بیرونی در هنگام ابتلا به اسهال توصیه می شود، زیرا پوست بیرونی حاوی مقدار زیادی فیبر است.
3. رفع سوء هاضمه
خوردن سیب زمینی آب پز یا نوشیدن آب سیب زمینی احساس سوء هاضمه را در افراد بسیار بهبود می بخشد.
4. منبع باکتری های مفید
سیب زمینی حاوی نوعی نشاسته است که به نوبه خود غذای باکتری های خوب و مفیدی است که در معده انسان زندگی می کنند. باکتری های مفید به محافظت از دستگاه گوارش انسان در برابر عفونت های مختلف کمک می کند و از سیستم گوارشی در برابر سرطان روده بزرگ نیز محافظت می کند.
اطلاعاتی مفید درباره سیب زمینی مرغوب
سیب زمینی غذای محبوب و آسان هضم که فواید زیادی دارد، حاوی فیبرهای ملین برای معده است و بهترین محافظ در برابر سرطان روده محسوب می شود و حاوی درصدی املاح معدنی است.
توصیه می شود که آن را با پوست بخورید. کارشناسان تغذیه تایید می کنند که سیب زمینی پخته شده اگر با پوست مصرف شود مفیدتر است زیرا پوست آن حاوی درصد بالایی کلسیم، فسفر و آهن است و همچنین حاوی مواد ضد سرطان و آنتی اکسیدان است. بنابراین خوردن آن با پوست توصیه می شود. در سیب زمینی ماده ای است که تمام سموم بدن را جذب می کند و به قلب آسیب نمی رساند و فواید دیگری برای بدن دارد.
سیب زمینی باکیفیت به دلیل داشتن نشاسته و پروتئین یکی از مواد غذایی غنی از انرژی حرارتی محسوب می شود.
همچنین این محصول حاوی عناصر و مواد لازم زیر است: 75 درصد آب 2 درصد پروتئین، افزایش 20 درصدی نیمه آلبومین 2% 1٪ نمک معدنی، سیب زمینی همچنین حاوی مواد معدنی زیادی است که مهمترین آنها کلسیم، آهن و پتاسیم (فسفات پتاسیم) و همچنین حاوی برخی ویتامین ها مانند (C، B) به مقدار خوب و ویتامین (A) در درصد کمی است.
برای دریافت ویتامین های آن بهتر است ابتدا سیب زمینی را بجوشانید. و به جای استفاده از چاقو، پوست آن را با دست جدا کنید. همچنین آب پز کردن سیب زمینی هضم آن را راحت تر از سرخ کردن آن می کند، زیرا در سرخ کردن (9%) وزن خود را روغن جذب می کند و باعث سوء هاضمه می شود. تعادل مواد موجود در سیب زمینی ایجاب می کند که مواد غذایی مکمل آن را بشناسیم تا غذا کامل و مرغوب شود.
غنای سیب زمینی از املاح فسفر با فقر آن در نمک های آهک جبران می شود.بنابراین نباید به سمت افزودن آن برویم. سیب زمینی همچنین یک وعده غذایی مهم در رژیم غذایی کودک است، زیرا آن را آب پز و پوره می کنند و به آن شیر می افزایند و به این ترتیب امروزه سیب زمینی در خط مقدم غذای اصلی جهان به شمار می رود.
سیب زمینی منبع انرژی و فعالیت است سیب زمینی یکی از انرژی زاترین مواد غذایی است.آنها منبع عالی نشاسته و کربوهیدرات های پیچیده هستند که همگی منجر به بالاترین سطح انرژی و نشاط می شوند.این اجزا به شما قدرت مقاومت در برابر استرس و تقویت ایمنی را با کمک ویتامین ها می دهند. مواد معدنی و الیاف موجود در آن.
سیب زمینی آب پز به کاهش وزن کمک می کند سیب زمینی فواید بسیار مفیدی دارد و محققان تایید کرده اند که خوردن آن در آب جوشانده بدون افزودنی و بدون نمک آخرین روش پزشکی برای کاهش وزن است، زیرا حاوی موادی است که می تواند چربی ها را از بدن به گونه ای جذب کند که به انسان آسیبی نرساند.
و همچنین حاوی درصد بالایی از پتاسیم و سدیم است که بدن را از شر آب ذخیره شده در بدن خلاص می کند که به نوبه خود باعث افزایش وزن می شود. سیب زمینی از بدن در برابر حملات قلبی محافظت می کند یک مطالعه تأیید کرد که غذاهای حاوی مقدار زیادی پتاسیم به خلاص شدن از شر علائم کمبود پتاسیم در خون کمک می کند که به شکل گرفتگی عضلات پشت پا یا احساس خستگی با تلاش کمتر ظاهر می شود.
سفارش انواع سیب زمینی مرغوب
جهت سفارش انواع سیب زمینی درجه یک می توانید از طریق مراجع معتبر پخش و فروش این محصول اقدام کنید. در این مجموعه ها سیب زمینی اعلا را با قیمت مناسب بصورت عمده ارائه می دهند. همچنین امکان خرید بصورت اینترنتی نیز وجود دارد تا در وقت و هزینه مشتریان حداکثر صرفه جویی به عمل بیاید.