سفارش خرید سیب زمینی جلی درجه یک

سیب زمینی جلی درجه یک یکی از با کیفیت ترین سیب زمینی ایران می باشد که علاوه بر تامین نیاز کشور به سایر کشور ها نیز صادر می شود برای سفارش سیب زمینی جلی درجه1 می توانید آن را به صورت کلی و عمده از شرکت های سورت کننده این محصول خریداری کنید یا آن را به صورت مستقیم از سر، زمین از کشاورزان خریداری کرد سفارش این محصول از سایت های اینترنتی در حال حاضر نیز امکان پذیر می باشد.

سفارش خرید سیب زمینی جلی درجه یک

سیب زمینی یک نوع پاک کننده طبیعی پوست

سیب زمینی یک نوع پاک کننده طبیعی پوست یکی از خوراکی هایی که به صورت غذایی استفاده می شود و دارای خواص زیادی برای بدن از جمله پوست، می باشد سیب زمینی درشت باکیفیت می باشد این محصول به خاطر داشتن ریاد ویتامین سی و نشاسته برای پوست بسیار مفید است از آن برای لکه برداری پوست انواع ماسک صورت تهیه می کنند و استفاده می کنند که تاثیرات مثبتی بر روی پوست دارد.

یکی از خواص سیب زمینی برای پوست عامل سفید کننده طبیعی پوست است و حالت برنزه بودن پوست را حفظ می کند و از تیرگی زیاد پوست جلوگیری می کند خط ها و چروک های ظریف پوست را از بین می برد چربی پوست و جوش صورت را کنترل می کند و سلول های متورم شده ی پوست را آرام می کند.

علاوه بر ارزش غذایی که بر پوست دارد ماسک سیب زمینی باعث می شود که پوست از شر لکه ها و جوش های پوستی پاک و درخشنده شود باعث از بین رفتن التهابات حاصل از کبودی، خارش و زخم پوست می شود پف دور چشم را کم می کند و علائم پیری پوست را به تعویق می اندازد دارای مقدار قابل توجهی آنتی اکسیدان است که از پوست در برابر آسیب های محیطی حاصل از آلودگی و قرار گرفتن در معرض نور خورشید جلو گیری می کند.

برای پوست های خشک مناسب است و باعث ایجاد رطوبت در پوست می شود آب سیب زمینی خاصیت سفید کنندگی و روشن کنندگی برای پوست را دارد و باعث سفتی و انعطاف پذیری پوست می شود برای درست کردن ماسک سیب زمینی می توانید دو تا سه عدد سیب زمین را پوست کرده و آن را رنده ریز کنید و برای مدتی بر روی پوست به عنوان ماسک استفاده کنید.

میزان چربی موجود در 100 گرم سیب زمینی

میزان چربی موجود در 100 گرم سیب زمینی سیب زمین یک ماده خوراکی بسیار خوشمزه و سرشار از بتاکاروتن است که هنگام پخته شدن به راحتی جذب بدن می شود برگ ها سیب زمینی دارای سمی به نام سولانین است که نمی توان آن را استفاده کرد نشاسته از عناصر اصلی موجود در سیب زمینی است که برای تامین انرژی بدن لازم و ضروری است و از غذاهای پر مصرف در جهان به شمار می آید و افرادی که دارای قند و چربی هستند باید آن را با توجه به میزان چربی و قند موجود در آن استفاده کنند مثلا میزان چربی آن در درست کردن و یا تهیه کردن سیب زمینی به صورت های مختلف فرق می کند و افراد می توانند با توجه به نیاز شان آن را استفاده کنند.

سیب زمینی دارای ارزش غذایی بالایی می باشد از جمله می توان به چربی سیب زمینی اشاره کرد مقدار چربی در سیب زمینی در طبخ کردن آن فرق می کند مثلا سیب زمینی مایکروویو شده با پوست و بدون نمک میزان چربی آن 0.10 گرم است و سیب زمینی آب پز و بدون نمک نیز مقدار چربی آن اندازه سیب زمینی مایکروویو شده است.

میزان چربی سیب زمینی سرخ شده در روغن گیاهی حدود 16.12 گرم می باشد سیب زمینی تنوری شده با پوست و نمک دارای 0.13 گرم چربی است در هر 100 گرم سیب زمینی به صورت سرخ شده حدود 292 کالری موجود می باشد و به صورت تنوری شده با پوست و بدون نمک حدود 93 گرم کالری موجود است و سیب زمینی آب پز حدود 86 گرم کالری دارد مصرف کنندگان سیب زمینی می توانند با توجه به میزان چربی و کالری و نیاز بدن آن را استفاده کنند تا برای بدن عوارض ناخواسته ای را نداشته باشد.

نحوه‌ی نگهداری سیب زمینی جلی

نحوه‌ی نگهداری سیب زمینی جلی بهترین روش نگهداری سیب زمینی انبار کردن آن است و اگر این محصول به صورت صحیح انبار و نگهداری شود دارای عمر مفید و طولانی خواهد بود و از خراب شدن بیش از حد آن جلوگیری خواهد شد سیب زمینی به صورت خام را می توان در مکان های سرد و خنک نگهداری کرد اگر سیب زمینی را در بین دمای 43 تا 50 درجه فارنهایت، معادل 6 تا 10 درجه سانتی پایه نگهداری کنید می توان آن را برای چندین ماه بدون اینکه خراب شود انبار و نگهداری کرد این میزان دما از دمای یخچال، کمی گرم تر است و می توان این دما را در انبارها، زیر زمین ها، گاراژها و یا آلونک های سرد و خنک پیدا کرد.

سیب زمینی در چنین شرایطی، می تواند از جوانه زدن و پوسیدگی و فاسد شدن در امان باشد نگهداری سیب زمینی در این دما می تواند مقدار ویتامین سی موجود در آن را حفظ کند یکی دیگر از عوامل فاسد و خرابی سیب زمینی نور خورشید است که باعث سبز رنگ شدن پوست سیب زمینی می شود برای همین بهتر است آن را در محیطی تاریک و بدون نور نگهداری کرد.

نگهداری سیب زمینی در یخچال و فریزر مناسب نیست هر چند که خنک است ولی باعث شیرین شدن سیب زمینی و باعث تبدیل نشاسته به قند در سیب زمینی می شود که این قند برای بدن مضر است و باعث ایجاد سرطان در بدن می شود و رنگ آن نیز تیره و قهوه ای می شود.

بهتر است سیب زمینی را در محیط خشک نگهداری کنید تا از وجود باکتری ها و قارچ ها در امان باشد برای همین بهتر است سیب زمینی را به صورت نشسته نگهداری کنید تا رطوبتی نشود و هنگام استفاده آن را بشورید بهتر است سیب زمینی را در کنار میوه هایی چون موز و سیب و پیاز نگهداری نکنید چون مقدار زیادی اتیلن را آزاد می کند.

عرضه سیب زمینی جلی درجه یک

عرضه سیب زمینی جلی درجه یک عرضه سیب زمینی جلی درجه یک توسط تولید کنندگان با تجربه صورت می گیرد مرجع فروش سیب زمینی که شرکت های سورت کننده این محصول می باشند سعی می کنند تا این محصول را به صورت باکیفیت و درجه یک بدون فاسدی و خرابی در اختیار خریداران قرار دهند عرضه این محصول به صور غیر مستقیم از طریق سایت های اینترنتی در حال حاضر بدون واسطه نیز صورت می گیرد فروشندگان سیب زمینی نیز سعی دارند تا محصولی درجه یک و سالم را در انبارها به صورت استاندارد نگهداری و به فروش برسانند.