ترشی خانگی هفت بیجار در ماه سوم بارداری توصیه نمی شود

همانطور که می دانید ترشی خانگی هفت بیجار یکی از خوشمزه ترین ترشی های ایرانی است.

این ترشی به دلیل استفاده از 7 میوه و هفت ادویه و هفت سبزی و مختص شهرستان بیجار به این نام نامیده شده است.

این ترشی بیش از 150 سال قدمت دارد. در این ترشی از گل کلم، سیب زمینی، لوبیا سبز، هویج، فلفل سبز تند، بادمجان و خیار استفاده می شود. همچنین حاوی چندین سبزی معطر مانند ترخون، مرزه، نعناع، ​​جعفری و گشنیز است.

تهیه ترشی در ایران سابقه نسبتا طولانی دارد. کارخانه های ایرانی بیش از 70 سال است که شروع به تولید انواع ترشی های فرنگی و ایرانی کرده اند.

یعنی ترشی هایی که در فروشگاه ها و سوپرمارکت ها می بینید، اما ساخت ترشی در خانه های ایرانی به بیش از هفتاد سال قبل برمی گردد.

ترشی سیر یکی دیگر از ترشی های معروف ایرانی است. این ترشی خواص بالایی دارد و همچنین یک آنتی اکسیدان قوی است.

سیر ترشی از سکته قلبی نیز جلوگیری می کند. مناسب برای پوست و سرشار از فسفر، منیزیم، آهن و پتاسیم است.

ترشی

از دیگر خواص سیر ترشی ویتامین های B و C می باشد. ویتامین B باعث بهبود عملکرد روده می شود. فسفر موجود در آن در تقویت حافظه نیز موثر است.

ترشی فلفل سبز بهترین انتخاب برای افرادی است که ادویه های تند را دوست دارند.

البته فلفل سبز ترشی همیشه تند نیست. زیرا فلفل سبز شیرین را می توان با فلفل تند جایگزین کرد.

این ترشی معمولا با غذاهای دریایی مانند سبزی پلو با ماهی سرو می شود. فلفل تند سرشار از ویتامین C است.

ویتامین C در بدن باعث ایجاد آنتی اکسیدان می شود. فلفل تند همچنین باعث تحریک تولید کلاژن و پروتئین در بدن می شود.

کلاژن برای پوست و استخوان ها، رگ های خونی و بافت ها عالی است. این ترشی در تقویت سیستم ایمنی نیز تاثیر بسزایی دارد.

ترشی کلم قرمز در کنار انواع کباب به عنوان چاشنی استفاده می شود. البته در کنار سایر غذاها مصرف می شود.

اما معمولاً به عنوان تزئین استفاده می شود. این ترشی علاوه بر طعم بی نظیر، رنگ زیبایی دارد که در کنار سایر غذاها ظاهری زیبا دارد.

گاهی برای خوشرنگ شدن ترشی از آب چغندر استفاده می شود. کلم قرمز حاوی دو ماده مفید به نام‌های لوتئین و زآگزانتین است.